چرا مسئولین به قانون تمکین نمی کنند؟!
آیا قانونی که مجلس مصوب میکند ایراد دارد که مسئولین دولتی مجددا آئین نامه ضمیمه میکنند ؟!
اشکال کار کجاست ؟ مجلس ؛ دولت ؛ ستاد کل ؛ ساتا ؛ بنیاد ایثارگران و یا ... ؟
چه کسانی به آزادگان بسیجی و سرباز سپاه باید جوابگو باشند؟
مسئولین دست اندرکار محترم به قانون تمکین نمایند و آن را در مجرای صحیح و مورد نظر مقنن اجرا نمایند و به نظریه مورخ93/10/21 معاون قوانین مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سئوال وزارت دفاع عنایت فرمایند با تقدیم احترام : نمایندگانی از جانبازان و آزادگان بسیجی و سرباز سپاه مورخ 21 خرداد 1394
سید میرانی ؛ یاور عبدی : سمه تعالی : ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران : هیت محترم وزیران
با سلام و تحیت ؛ در خصوص متن پیشنهادی آئین نامه مربوط به تبصره ماده 38 قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران موضوع نامه شماره 8/609/93/8/20 / ن مورخ 94/3/5 معاون نیروی انسانی ستاد کل نیروهای مسلح به معاون نوسازی اداری و سرپرست معاونت انسانی سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور ؛ باستحضار می رساند :
اولا : تبصره ماده 38 قانون جامع ایثارگران کاملا شفاف است و اجرا آن نیاز به آئین نامه ندارد بلکه درقوانین نیروهای مسلح و ماده 175 قانون سپاهخ نحوه ی اجرای آن بطور واضح تبعیین شده است.
ثانیا : در سطر آخر ماده 3 آئین نامه پیشنهادی مذکور (( به پرداخت حقوق وظیفه مشمولین ؛ توسط دستگاه محل استخدام یا صندوق بازنشستگی مربوطه اشاره دارد )) که در تناقص آشکار با مفاد ماده 38 بوده چون مشمولین ماده 38 و تبصره آن زمان اعزام به جبهه مستخدم دستگاههای موضوع ماده 2 قانون جامع نبوده بلکه سرباز یا نیروی مردمی (بسیج و ... ) بوده اند . از طرفی دیگر تبصره ماده 38 صراحتا به پرداخت حقوق وظیفه مشمولین توسط نیروهای مسلح تاکید کرده است نه سایر دستگاههای دولتی !!
ثالثا : تبصره ماده 4 آئین نامه پیشنهادی مذکور ؛ مشمول افراد قید شده در ماده 38 قانون جامع ایثارگران نمی باشد تا به تبصره آن تسری داده شود بلکه شامل مستخدمین دستگاههای موضوع ماده 2 قانون جامع که مشمول ماده 39 قانون جامع هستند می باشد . بنابراین خلط موضوع شده و نمیتوان جانبازان و آزادگان بسیجی و سرباز سپاه را که زمان اعزام به جبهه شاغل در دستگاههای دولتی و لشگری نبوده اند را به دستگاههای دولتی و صندوق بازنشستگی آنها سوق داد بلکه در چارچوب تبصره ماده 38 می بایست حقوق وظیفه آنها توسط سازمان بازنشستگی نیروهای مسلح پرداخت گردد.
رابعا : مغایرت قانونی آئین نامه پیشنهادی ستادکل نیروهای مسلح آنقدر واضح و آشکار است که براحتی قابل ابطال در مراجع قانونی و دولت های بعدی است ( در صورت تصویب ) و نتیجه ی امر توقف اجرای آن و پرداخت حقوق وظیفه جابازان و آزادگان مشمول و بلاتکلیفی مجدد آنان را درپی خواهد داشت.
خامسا: از تبصره ماده 5 آئین نامه پیشنهادی ستاد کل این چنین استنباط می شود :
1- حقوق وظیفه 46 8زار جانباز و آزاده سرباز ارتش کماکان توسط سازمان تامین اجتماعی نیروهای مسلح ( ساتا ) پرداخت خواهد شد ولی 116 نفر آزاده جانباز مشابه آنان که دارای احکام بندهای ب و ج ماده 121 قانون استخدامی سپاه را دارند و همچنین افراد مشمولی که بعدا موفق به اخذ احکام مذکور از کمیسیون های پزشکی سپاه خواهند شد توسط ساتا پرداخت نخواهد شد بلکه به دستگاهای دولتی که بعد از مجروحیت و جنگ در آنها استخدام شده اند ؛ سوق داده خواهد شد ؛ که این امر تناقض آشکار با ماده 38 قانون جامع ایثارگران دارد.
بنابر این خلط موضوع و مبحث صورت گرفته است و تداوم تبعیض و حق کشی و محرومیت جانبازان و آزادگان از سایر خدمات سازمان ساتا در پی خواهد شت.
2- مقاومت و خودداری دستگاههای مذکور در ماده 2 قانون جامع ایثارگران و صندوق های بازنشستگی مربوطه را بخاطر عدم مسئولیت آنها در این خصوص را موجب خواهد شد و عدم هماهنگی و همکاری سپاه با دستگاه ها و صندوق های مذکور در صدور احکام ماده 175 سپاه و پذیرش آن و اجرای صحیح و در موقع پرداخت حقوق وظیفه جانبازان و آزادگان بسیجی و سرباز سپاه متصور است.
علیهذا ؛ مسئولین دست اندرکار محترم به قانون تمکین نمایند و آن را در مجرای صحیح و مورد نظر مقنن اجرا نمایند و به نظریه مورخ93/10/21 معاون قوانین مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سئوال وزارت دفاع عنایت فرمایند با تقدیم احترام : نمایندگانی از جانبازان و آزادگان بسیجی و سرباز سپاه مورخ 21 خرداد 1394
- ۹۴/۰۳/۲۴
اشکال کار کجاست ؟ مجلس ؛ دولتی ؛ ستاد کل ؛ ساتا ؛ بنیاد ایثارگران ویا ... ؟
پاسخ من
اشکال ازهمه ایشان است چون سیربه یادگرسنه نیست!
داستان الیاس قالیباف که پسر فلان آقا ودامادبهمان شخص است رامی دانیدوهزارمثال دیگر!
اگرمن وشمامرتکب فعل ایشان شده بودیم عبایمان تابود و رو به بهشت زهراء!!!